tandartsenpraktijk schiedam

Ons Team

Heenvliet

tandartsenpraktijk-den-haag

Ons Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Kim van Dintel-Tiplertandarts

Tandarts van Dintel-Tipler heeft haar opleiding tandheelkunde in Londen, Engeland afgerond. Nadien heeft zij zich als tandarts in Nederland gevestigd. Zij is al meer dan 38 jaar actief in de tandheelkunde in Nederland en heeft brede kennis van, ervaring in en affiniteit met verschillende disciplines.
tandartsenpraktijk-den-haag

Shkar Abdelqadertandarts

Tandarts Abdelqader is in 2008 afgestudeerd in de tandheelkunde aan de universiteit van Gent in België. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als algemeen practicus in België en in Nederland. Sinds enkele jaren is hij gespecialiseerd en erkend als kindertandarts.
tandartsenpraktijk-den-haag

Melek Delenoperationeel manager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren operationeel manager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alon Akermantandarts in orthodontie

Tandarts in orthodontie Akerman heeft zijn studie tandarts in orthodontie afgerond. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen.
tandartsenpraktijk-den-haag

Carolina Prata Saraivatandarts

Tandarts Prata Saraiva heeft in 2018 haar studie tandheelkunde in Lissabon, Portugal afgerond. In de afgelopen jaren heeft ze een grote interesse ontwikkeld in esthetische tandheelkunde, chirurgie en prothetiek.
tandartsenpraktijk-den-haag

Muhammed Topalmondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sherry Mashayekh(paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Monique van der Reebalie- en tandartsassistente

Monique heeft een lange carrière in de tandheelkunde met meer dan 20 jaar ervaring op de locatie in Heenvliet. In de loop der jaren heeft zij diverse tandheelkundige educatieve trainingen gevolgd. In onze praktijk is zij werkzaam als balie- en tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Jennie de Bruinorthodontie- en preventieassistente

Jennie heeft haar studie als tandartsassistente afgerond. Verder heeft ze beroepsopleidingen in mondhygiëne en orthodontie gevolgd. Met meer dan 25 jaar ervaring is zij in onze praktijk werkzaam als orthodontie- en preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Mahmudah Sadattandartsassistente

Mahmudah heeft verschillende beroepsopleidingen in de tandheelkunde gevolgd. Ze heeft een bijzondere interesse in kindertandheelkunde. In onze praktijk is ze werkzaam als tandartsassistente.