tandartsenpraktijk schiedam

Onze Praktijk

Heenvliet

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Heenvliet

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk gevestigd in Heenvliet bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog en Melek Delen, operationeel manager. De grote vraag naar moderne medische voorzieningen in Heenvliet - Bernisse in de gemeente Nissewaard en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Heenvliet zich begin 2022 in het Medisch Centrum Bernisse haar deuren heeft geopend.

De totstandkoming van deze nieuwe moderne tandartsenpraktijk komt voort uit de samenwerking tussen tandarts implantoloog K.D. Go, tandarts S. Abdelqader (uit Heenvliet) en tandarts K. van Dintel-Tipler (uit Brielle). Laatste twee genoemden kozen voor deze samenwerking op de nieuwe locatie om hun patiënten te voorzien van een breed opgezette groepspraktijk met alle disciplines in huis alsmede ruime openingstijden die toekomstbestendig is.

De gemeente Nissewaard kent een diverse karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een gemeente met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartsenpraktijk Heenvliet is zich ook bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit veeltalige medewerkers.

Tandartsenpraktijk Heenvliet is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van de gemeente Nissewaard.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.